søndag den 18. november 2012

Madintolerance og ny livsstil

Hej alle sammen....

Ja, hvem skulle have troet at jeg turde begive mig ud i dette nye blogger-univers, som er så søgt og anerkendt hele linien over, men hvor intet vover intet vinder lyder det og det kan man jo så kun håbe på man gør. Under alle omstændigheder lykkedes det at oprette en ny profil og så håber jeg at kunne bruge min blog til at dele tanker, råd, opskrifter, billeder mv. til de af Jer (der som jeg) lider af madintolerance overfor gluten og laktose.


Kort fortalt er jeg 35 år, mor til to (tvillinger) og som heldigvis ingen problemer selv har med mad. Selv fik jeg konstateret cøliaki i slutningen af sidste år og har derfor levet gluten- og laktosefrit siden 1. januar 2012.

Jeg har altid været glad for at stå i et køkken og det var ligegyldigt om det var nye spændende madretter, inspirerende desserter eller lækkert bagværk og man må sige at det gør jeg mere end nogensinde nu. Som nydiagnoticeret var jeg fuldstændig på bar bund, for ikke nok med at jeg skulle leve med ny diæt, det var ligeledes en hel ny verden at finde de ting man skulle bruge og jeg måtte også hurtigt sande at madvarerne teede sig helt anerledes end jeg var vant til - det var i dette nye virvar at jeg virkelig savnede et sted at søge hen og finde inspiration og heraf bevæggrunden for at lave denne blog.

Jeg håber du/I kan finde inspiration og få glæde af min blog, og jeg kan roligt love Jer for at der løbende kommer nye opskrifter mv. ind - rigtig hjertelig velkommen til :)

Kh. Charlotte

1 kommentar:

  1. Hej Charlotte
    Så lykkedes det for dig med bloggen :) stort tillykke med den, jeg glæder mig til at følge den :)Det var slet ikke svært synes du? det er bare et spørgsmål om at kaste sig ud i det, og når først man er i gang bliver man ret grebet af det. Pøj, pøj med projektet og som sagt glæder jeg mig til at følge den:)
    De venligste hilsner Doris, Glutenfrie fristelser

    SvarSlet