søndag den 18. november 2012

Gluten- og laktosefrie honninghjerter med chokoladeovertræk

 
Gluten- og laktosefrie honninghjerter med chokoladeovertræk

Ingredienser:

400 gram økologisk honning
275 gram sukker
330 gram GF grøn Finax
650 gram GF blå Finax
15 gram natron
10 gram Dr. Oetkers brunkage krydderi
2 æg
5 æggeblommer
275 gram LF smør (stuetemparatur)
2 spsk. GFG (glutenfri gluten)

1) Varm honning og sukker op, til sukkeret er helt opløst
2) Bland resten sammen i en skål
3) Når honningmassen er let afkølet, blandes det i
4) Stilles på køl til næste dag (det ser lidt klistret ud, men det er perfekt og ikke klistrende  dagen efter!)
5) Rulles ud til ca. ½ cm. tykkelse og stikkes ud med hjerterform
6) Bages ved 180 grader i 7 min. (i min ovn, så er de præcis sådan som vi kan lide dem.. ikke for hårde, men bløde indeni og med sprød skorpe udenpå.
7) Lad kagerne afkøle, inden du sætter vandbad over og dypper dem i chokolade

Og velbekommen, de er super lækre.

Kh. Charlotte :)

2 kommentarer:

  1. De smager bare skønt.
    Bare spørg Matias, vores søn på 3 år.
    Han sprang aftensmaden over efter at have spist sig mæt i honninghjerter :-)

    SvarSlet